L'Informatiu: L'Informatiu - 02/05/17 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 02/05/17

02/05/2017 00:27:26
L'Informatiu - 02/05/17 L'Informatiu - 02/05/17
L'Informatiu - 02/05/17 00:27:26 02/05/2017
Sinopsis

És el testimoni de l'Amèlia. Va patir assetjament a l'escola i admet que és una situació que la persegueix i la fa més vulnerable. Avui, dia mundial contra el bullying, ens endinsem en aquesta realitat que, segons, l'OCDE afecta a un 15 per cent dels escolars catalans, un 5 per cent més que fa només 5 anys impulsat per les xarxes socials. Avui també veurem com intenten frenar aquest creixement a escoles i instituts.

Després del cas Palau i del cas Pretòria avui havia de  començar el judici per un altre cas de presumpta corrupció. Es tracta del cas Adigsa en el que es jutja a quatre ex alts càrrecs de la Generalitat de Jordi Pujol per la gestió al capdavant de l'empresa pública. Finalment, l'inici s'ha ajornat fins el dia 16 mentre els acusats podrien estar negociant un pacte amb la fiscalia.

L'ajuntament de Barcelona farà reformes puntuals a la via Laietana, com ara l'eixamplament de voreres, i deixa per als propers mesos el debat per una remodelació més a fons d'aquesta via. Els veïns i comerciants ho rebutgen, i volen que la remodelació comenci el més aviat possible.

I a Madrid tot amanit pel duel de Champions entre el Reial Madrid i l'Atlètic. Una anada de semifinals, on els blancs volen imposar la condició de locals i s'encomanen a la màgia d'Isco. A l'Atlètic la preocupació és al lateral dret. Lesionats Juanfran, Versaliko i Giménez, tot fa pensar que Simeone farà confiança a Lucas Hernández.

Els fans del Ministerio del Tiempo no han fallat. En una hora s'han esgotat les invitacions per assistir divendres a l'estrena del primer capítol de la tercera temporada que es farà al Gran Teatre del Liceu. Després desvetllem més imatges d'aquesta estrena.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán