Inspira - Oscar Tusquets, Víctor Rahola, bosch.capdeferro i Carme Pinós
Inspira  Oscar Tusquets, Víctor Rahola, bosch.capdeferro i Carme Pinó

L'Oscar Tusquets és arquitecte per formació, dissenyador per adaptació, pintor per vocació i escriptor. Està fent a Barcelona una exposició...

04/11/2016 00:23:24
Recomendado para todos los públicos
Oscar Tusquets, Víctor Rahola, bosch.capdeferro i Carme Pinó Oscar Tusquets, Víctor Rahola, bosch.capdeferro i Carme Pinó
Oscar Tusquets, Víctor Rahola, bosch.capdeferro i Carme Pinó 00:23:24 04/11/2016
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

L'Oscar Tusquets és arquitecte per formació, dissenyador per adaptació, pintor per vocació i escriptor. Està fent a Barcelona una exposició anomenada “Gran Benidorm”, una oda a aquesta ciutat i al model de ciutat de grans gratacels.

El Víctor Rahola ens definirà com va aconseguir encabir harmònicament una biblioteca, un centre cívic, un auditori i una escola bressol, en un edifici entre mitgeres de l'Eixample.

Els arquitectes Ramon Bosch i Bet Capdeferro obriran les portes de la seva casa estudi que anomenen “Casa Collage”. Podrem comprovar com en una mateixa casa, es poden conservar els vestigis de diverses èpoques a través dels segles.

La Carme Pinós, arquitecta de reconeixement internacional, va dissenyar amb l'Enric Miralles, el crematori d'Igualada. Avui, culmina la seva obra instal•lant a sobre de la capella, un crematori molt especial.

Idiomas
Catalán