Informatiu Balear: L'Informatiu 2 - 09/08/2018 | RTVE Play
Informatiu Balear  L'Informatiu 2 - 09/08/2018

L'Informatiu 2 - 09/08/2018

Disponible hasta 17-07-2118

09/08/2018 00:12:09
L'Informatiu 2 - 09/08/2018 L'Informatiu 2 - 09/08/2018
L'Informatiu 2 - 09/08/2018 00:12:09 09/08/2018

Disponible hasta: 17-07-2118 08:47:00

Sinopsis
  • L'únic supervivent de l'explosió d'Alcanar va apuntar, poc després de ser detingut, que existia una cèl·lula a França similar a la de Ripoll. Estava liderada per un imam amb vincles amb Abdelbaki es Satty i pretenia atemptar a Lloret de Mar, segons va explicar a un funcionari de presons i que recull el sumari del cas, instruït pel jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu.
  • La demanda del jutge perquè el TSJC investigui al vicepresident de la Generalitat en la causa de l'1-O no ha sorprès a Ciutadans. Diuen que, com a membre de l'executiu, Pere Aragonès coneixia els passos que feia el govern catala./ la CUP acusa a Ciutadans de fomentar els grups que retiren llaços grocs o simbols independentistes i que qualifiquen de feixistes. Des de Verges, on fa una setmana es van viure incidents entre un grup d'encaputxats que retiraven estelades i veïns que volien impedir-ho, la CUP ha reclamat al conseller d'interior que els mossos actuïn per evitar nous episodis violents.
  • Pendents a aquesta hora de les tempestes, que ja descarreguen a diverses comarques i que entre aquesta tarda i la propera matinada seran fortes a bona part del territori./ Protecció Civil ha activat el Pla Inuncat en fase d'alerta a tot Catalunya, perquè aquestes tempestes poden anar acompanyades de molt aparat elèctric, fortes ventades, calamarsades i pedregades... i recomana no acostar-se a rius ni rieres... JUDIT HUERTA
  • El col·lectiu de manters de Barcelona es defensa de les acusacions d'haver agredit un turista en una baralla ala Plaça Catalunya dijous passat.
  • Amb l'objectiu de minimitzar l'impacte de les radiacions radiològiques en algunes intervencions cardíaques, l'Hospital del Mar està aplicant ja una nova tècnica. Basada en la tecnologia 3d, permet reduir el temps d'exposició a les radiacions fins a un 90%.
  • L'Everton és a punt de tancar una doble operació d'última hora per emportar-se del Barça a Yerri Mina i André Gómes./ L'Espanyol juga dissabte al camp del Moenchengladbach, amb els mateixos homes que ahir van guanyar al Nàstic./ Pitjors sensacions va deixar el Girona al camp del Reus on van perdre-hi per 1 a 0.
  • Tot a punt pel Circuit, el festival LGTBI de referència que arrenca avui a Barcelona Aquesta nit però la cita serà al festival de Peralada, escenari d'una col·laboració inèdita d'alta volada entre SILVIA PÉREZ CRUZ i MARCO MEZQUIDA
Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán