Informatiu Balear: Les famílies que cerquen nins robats a les Balears desconfien de poder accedir als arxius de Son Dureta i de l'Hospital General. | RTVE Play
Informatiu Balear  Les famílies que cerquen nins robats a les Balears desconfien de poder accedir als arxius de Son Dureta i de l'Hospital General.

12/07/2018 00:02:15
Les famílies que cerquen nins robats a les Balears desconfien de poder accedir als arxius de Son Dureta i de l'Hospital General. Les famílies que cerquen nins robats a les Balears desconfien de poder accedir als arxius de Son Dureta i de l'Hospital General.
Les famílies que cerquen nins robats a les Balears desconfien de poder accedir als arxius de Son Dureta i de l'Hospital General. 00:02:15 12/07/2018
Sinopsis

Després de l'acord entre les conselleries de Cultura i Salut per obrir els arxius històrics, les famílies del centenar de casos que hi ha a Balears demanen més suport econòmic per pagar despeses legals i proves genètiques. La majoria de denúncies, com la d'Olívia, s'han arxivat per manca de proves.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano