Informatiu Balear: Informatiu Balear - 31/05/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 31/05/13

31/05/2013 00:25:31
Informatiu Balear - 31/05/13 Informatiu Balear - 31/05/13
Informatiu Balear - 31/05/13 00:25:31 31/05/2013
Sinopsis

El deute de les Balears continua molt a prop del bo porqueria. Avui l'agència de qualificació Standard and Poor's li ha posat un aprovat baix, la triple B, amb perspectiva negativa. Una situació creditícia que el Govern atribueix al mal finançament de les Illes.

El 70 per cent dels alumnes balears trien el català com a llengua vehicular. El castellà ha duplicat la demanda de l'any passat, i només és majoritari a l'illa d'Eivissa i a l'escola concertada.

El jutge Castro concreta les acusacions a Camps i Barberà. Assegura que van contractar 'a dit' l'institut Nóos i els atribueix delictes de prevaricació, malversació i frau documental.

Policies tutors alerten devers 40 mil alumnes sobre els perills d'un mal ús d'internet i les xarxes socials. Recomanen als pares que limitin el temps davant l'ordinador.

Giovanni dos Santos no podrà jugar amb el Mallorca demà a Son Moix el darrer partit de lliga. Avui matí s'ha rebut una comunicació de la FIFA que afirma que s'ha d'aplicar una normativa que obliga als jugadors a estar amb les seves seleccions 15 dies abans de la Copa Confederacions, és a dir, demà.

Tancam el maig més fred des de fa una dècada, amb temperatures dos graus per sota de la mitjana. La calor arribarà progressivament a partir de demà mateix.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano