Informatiu Balear: Informatiu Balear - 28/07/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 28/07/14

28/07/2014 00:28:01
Informatiu Balear - 28/07/14 Informatiu Balear - 28/07/14
Informatiu Balear - 28/07/14 00:28:01 28/07/2014
Sinopsis

Pilar Marí fa oficial la seva dimissió com a alcaldessa d'Eivissa.

Avui s'ha reunit la nova executiva del PSOE.  Una reunió a la que ha participat ja, com a vocal, la secretària general del PSIB.

L'ex iot reial 'Fortuna', rebatejat com a 'Foners', ja té comprador. La companyia Baleària ha oferit per l'embarcació 2,2 milions d'euros.

Les caixes negres de l'avió que es va estavellar dijous a Mali viatgen cap a Paris. A Marratxí i a Sa Pobla, familiars i amics segueixen pendents de la repatriació dels cossos.

La detonació d'una bengala podria ser la causa de l'incendi que va destruir divendres un veler a Portocolom. En el sinistre van morir dos ciutadans holandesos.

Primera reunió en el TAMIB entre la direcció i els treballadors de l'empresa que s'encarrega dels equipatges a l'aeroport de Son Sant Joan per evitar la vaga convocada a partir de dia 1 d'agost.

El 53è Festival de Pollença comença la seva singladura amb el tradicional concert d'inauguració amb l'Orquestra Simfònica de les Balears.

La guanyadora de MasterChef, Vicky, publica el seu llibre de receptes de cuina.

El Museu Diocesà de Mallorca acull una exposició sobre la basílica de la Sagrada família. Una mostra emmarcada en els actes de l'any Campins-Gaudí.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano