Informatiu Balear: Informatiu Balear - 28/05/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 28/05/13

28/05/2013 00:25:06
Informatiu Balear - 28/05/13 Informatiu Balear - 28/05/13
Informatiu Balear - 28/05/13 00:25:06 28/05/2013
Sinopsis

Primera jornada de vaga dels treballadors del banc mare nostrum a tot Espanya. A les Balears, la protesta ha tengut un seguiment superior al 75 per cent, segons els sindicats, i els treballadors s'han concentrat davant una de les oficines.

Sorpresa per la sentència del cas Kabul, que absol la Paca i el nucli d'integrants del clan. Suposa un revés per als investigadors, encara que ho entenen com a part de les regles.

La decisió sobre el dèficit de les comunitats autònomes haurà d'esperar. El Govern ajorna al juliol el comité de politica fiscal i financera i fixarà criteris objectius entre les autonomies.

El Partit Socialista anuncia al Parlament que presentarà un recurs contenciós administratiu contra el decret integral de llengües. A més, assegura que el derogarà tot d'una que torni a governar.

Professors, escriptors i filòlegs s'uneixen també contra el decret de llengües. Avui han aprovat un manifest a la UIB en què demanen als pares que es mobilitzin contra la norma educativa.

El Mallorca negocia amb la federació mexicana per poder alinear Giovanni en la darrera jornada de lliga. L'equip haurà de guanyar i esperar una autèntica carambola per evitar el descens.

Avui horabaixa hi haurà intervals de niguls i precipitacions dèbils i aïllades. Per a demà, s'anuncien intervals de niguls amb precipitacions dèbils i ocasionals. El vent bufarà de tramuntana de fluix a moderat i girarà a ponent. Les temperatures romandran sense canvis o abaixaran una mica.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano