Informatiu Balear: Informatiu Balear - 27/03/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 27/03/14

27/03/2014 00:27:47
Informatiu Balear - 27/03/14 Informatiu Balear - 27/03/14
Informatiu Balear - 27/03/14 00:27:47 27/03/2014
Sinopsis

L'empresària Carme Planas serà elegida avui nova presidenta de la CAEB. Posarà fi a més de 20 anys de presidència de Josep Oliver.

L'expresidenta dels hotelers mallorquins, Marilén Pol, ha rebut avui a títol pòstum la medalla al mèrit turístic que atorga el Govern central. L'han recollida a València, el seu home, Aurelio Vázquez, i el seus fills.

El sector immobiliari del luxe resisteix la crisi econòmica. A les Balears les vendes només s'han reduït un 5 per cent, sis vegades menys que al conjunt de l'Estat.

Des de l'entrada en vigor de la reforma laboral les baixes per malaltia s'han reduït un 27 per cent. Els sindicats ho atribueixen a la precarietat i la por a perdre la feina.

La presidenta del Consell de Mallorca ha fet una ferma defensa de la institució en el seu discurs al debat de política general. Salom assegura que la desaparició del Consell seria una mutilació per a la democràcia illenca.

El Mallorca cercarà davant el Recre la tercera victòria consecutiva de la temporada, un fet que encara no ha aconseguit enguany. Si ho fa, podria entrar, també per primera vegada, en els llocs de promoció d'ascens.

Demà el cel estarà poc ennigulat al dematí i s'anirà ennigulat al llarg del dia. Temperatures diürnes en ascens. Vent de migjorn i xaloc fluix.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano