Informatiu Balear: Informatiu Balear - 26/06/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 26/06/14

26/06/2014 00:27:59
Informatiu Balear - 26/06/14 Informatiu Balear - 26/06/14
Informatiu Balear - 26/06/14 00:27:59 26/06/2014
Sinopsis

El fiscal Anticorrupció ha recorregut la imputació de la infanta Cristina, un dia després que el jutge instructor del cas Noos mantingués com a imputada la germana del rei. Horrach confia en que l'Audiència de Palma anul·larà la imputació.

Principi d'acord entre sindicats i la conselleria d'Educació per tancar el Pacte d'Interins pels pròxims quatre anys. Avui horabaixa es tornen a reunir. L'acord donarà estabilitat a gairebé 1.400 interins de les illes. 

El president del Govern ha defensat a Brussel·les la necessitat de millorar la mobilitat laboral dins la Unió Europea. Bauzá va participar ahir en el Comitè de les Regions com a ponent del dictamen.

Els controladors aeris francesos han tornat a la feina després de dos dies de vaga que ha provocat cancel·lacions i retards a l'aeroport de Palma. La protesta també va afectar tots els vols amb destinació Irlanda, Alemanya i Regne Unit que havien de sobrevolar l'espai aeri francés. 

Els 12 magribins rescatats a Cabrera han passat avui a disposició judicial. Demà seran traslladats al Centre Internacional d'Estrangers de Barcelona, seguint el procediment de devolució.

 Alexander Vitus, de l'institut de Bendinat, i Laura Venzal, del Col  legi Madre Alberta de Palma, amb un 9'8 són els alumnes de les Balears que han obtingut la nota més alta d'accés a la Universitat. 

El mundial de motociclisme arriba aquest cap de setmana al circuit d'Assen, al Gran Premi d'Holanda. Serà una cursa molt especial per a Jorge Lorenzo, que l'any passat va patir a Assen una fractura de clavícula durant els entrenaments. 

Demà el cel es mantindrà poc ennigulat i estirat amb algún nigul d'evolució diurna sobre Mallorca.  Vent de migjorn fluix amb intervals de moderat a partir del migda.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano