Informatiu Balear: Informatiu Balear - 23/09/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 23/09/13

23/09/2013 00:28:07
Informatiu Balear - 23/09/13 Informatiu Balear - 23/09/13
Informatiu Balear - 23/09/13 00:28:07 23/09/2013
Sinopsis

La comunitat educativa ha començat avui la segona setmana de vaga contra l'aplicació del decret de trilingüisme. La Confederació Espanyola de Centres d'Ensenyament es desvincula de la protesta, i assegura que el TIL s'ha implantat de manera positiva en les 25 escoles concertades de les Illes.

Avui horabaixa està convocada una reunió al Consolat de Mar per tractar la reforma del Parlament. El president del Govern ha convocat l'oposició, però els socialistes i MES, ja han anunciat que no hi assistiran.

La majoria de dones que exerceixen les prostitució a les Balears són immigrants sudamericanes i susbsaharianes, sotmeses a màfies internacionals. Avui és el Dia Internacional contra l'Explotació sexual i el tràfic de persones.

A la UIB ha començat el curs amb normalitat. Alguna camiseta verda ha posat el punt reivindicatiu a la jornada.

Les Illes Balears són la segona regió on varen arribar més turistes internacionals durant el mes d'agost, més de 2 milions. No obstant això, les patronals del sector critiquen que ha minvat la despesa.

El Mallorca va guanyar ahir a casa, contra el Mirandés, per la mínima, per un gol a zero. Ho va fer patint fins al darrer segon, però el més important és que l'equip comença a recuperar-se.

Per a demà s'espera cel poc ennigulat. Temperatures sense canvis. Vent de migjorn i de xaloc fluix.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano