Informatiu Balear: Informatiu Balear - 23/07/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 23/07/14

23/07/2014 00:28:12
Informatiu Balear - 23/07/14 Informatiu Balear - 23/07/14
Informatiu Balear - 23/07/14 00:28:12 23/07/2014
Sinopsis

Segons les balances fiscals publicades avui pel Ministeri, les Illes reben gairebé 1.500 milions d'euros menys del què aporten, el que equival a més d'un 5 per cent del seu PIB.

La crisi institucional a l'Ajuntament d'Eivissa podria fer perdre al Partit Popular el govern del segon municipi més important de les Balears. José Ramon Bauzà ha fet efectiva la dimissió de la batlessa Pilar Marí i de 3 regidors més.

L'Audiència de Palma denega la nova petició de Jaume Matas per no haver d'entrar a la presó. I el periodista Antoni Alemany ha recollit avui el manament per complir la pena de dos anys i tres mesos.

El Parlament aprova avui la Llei del Joc per donar un marc jurídic a un sector que dóna feina a 4.000 persones. En un segon ple, el PP ha rebutjat les esmenes al projecte de llei de mines. Segons l'oposició, obri la porta al polèmic 'fracking'.

El Mallorca lliga un preacord amb Adolfo Enríquez 'Fofo'. L'exdavanter de la Ponferradina és una de les incorporacions de més pes de Segona. Mentrestant, Javi Ros i Cristian Bustos feren ahir el seu primer entrament.

I avui vespre coneixerem el guanyador del programa de cuina de més èxit. Vicky, l'aspirant mallorquina, i Mateo, estudiant d'Osca, protagonitzaran la final de MasterChef a La 1 de TVE. 

Cel poc ennigulat amb tendència a totalment destapat. Temperatura sense canvis. El vent bufarà del sud de fluix a moderat.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano