Informatiu Balear: Informatiu Balear - 22/02/19 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 22/02/19

22/02/2019 00:29:06
Informatiu Balear - 22/02/19 Informatiu Balear - 22/02/19
Informatiu Balear - 22/02/19 00:29:06 22/02/2019
Sinopsis

El Consell de Ministres aprova un decret llei i un avantprojecte per fer realitat el Règim Especial de les Illes Balears.
Capitania Marítima ha obert una investigació per esbrinar què va passar al port d'Alcúdia quan l'estela d'ones del ferri de Baleària va enfonsar un pesquer.
Al dia de la Igualtat Salarial denuncien que una dona ha de fer feina 7 anys més que un home per assolir els seus ingressos salarials.
Nova operació contra el tràfic d'estupefaents. La Guàrdia Civil ha registrat avui matí mitja dotzena de domicilis a Palma, Inca i Sa Pobla i ha detengut a set persones.
Indignació entre els advocats d'Eivissa per la situació de la justícia. A l'incendi de la seu principal dels Jutjats i la manca de mitjans, s'afegeixen els impagaments del torn d'ofici.
En la primera fase del projecte per fer la carta arqueològica subaquàtica de Mallorca ja s'han localitzat i catalogat més d'una vintena de jaciments en aigües de Pollença.
El Mallorca obri la jornada a Segona visitant avui vespre el Tenerife amb l'objectiu de trencar la ratxa de dos mesos i mig sense guanyar a domicili.
Al temps, continuam tenint cel obert i poc ennigulat. Les temperatures es mouran entre el grau positiu de mínima i els 22 de màxima.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano