Informatiu Balear: Informatiu Balear - 21/07/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 21/07/14

21/07/2014 00:28:02
Informatiu Balear - 21/07/14 Informatiu Balear - 21/07/14
Informatiu Balear - 21/07/14 00:28:02 21/07/2014
Sinopsis

En els dos anys vinents, el Govern invertirà dos milions d'euros en un pla de prevenció d'incendis a la serra de Tramuntana.

Situació caòtica la que viu l'ajuntament d'Eivissa després de la dimissió de l'alcaldessa i el primer tinent d'alcaldessa.

Més d'11.500 persones reben a les Balears alguna prestació de dependència. Una xifra que millora en un 16% la de l'any passat. Segons el Govern, mai no s'havien destinat tants de recursos i baixat les llistes d'espera.

Un mes després de l'entrada en vigor de l'Ordenança Cívica de Palma, s'ha vist reduïda la presència de prostitució i carteristes. No obstant això, segueix el consum d'alcohol a la Platja de Palma i la venta ambulant.

NO CORRIS, NO BEGUIS, NO CANVIIS DE RODES. És el que persegueix la campanya de l'associació de lesionats medul·lars amb la col·laboració de la guàrdia civil. Víctimes d'accidents de trànsit ajuden a conscienciar al volant.

Arriben al Mallorca noves incorporacions per reforçar el migcamp. Javi Ros, de la Reial Societat, i Cristian Bustos, de l'Sporting de Gijón. Els podrem veure en actiu la setmana que ve en el primer partit de la pretemporada a Nuremberg.

Intervals de niguls en el nord de Mallorca i a Menorca amb possibilitat d'algun ruixat que podria anar acompanyat de tempesta. A la resta de les illes, predomini de sol i descens moderat de la temperatura.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano