Informatiu Balear: Informatiu Balear - 21/06/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 21/06/13

21/06/2013 00:25:22
Informatiu Balear - 21/06/13 Informatiu Balear - 21/06/13
Informatiu Balear - 21/06/13 00:25:22 21/06/2013
Sinopsis

El mes passat van arribar a les Balears 1,3 milions de visitants no espanyols, la majoria alemanys i britànics. Suposa un augment del 13 per cent respecte a l'any passat i situa les Illes com la comunitat que rep més turistes foranis.

El iot Fortuna podria tornar als empresaris i institucions de les Illes que el cediren al Rei Joan Carles. Patrimoni Nacional ha canviat d'opinió, i ara sembla que pot retornar-lo a Fundatur.

Declaren els testimonis en el judici pel cas Can Domenge. Arquitectes i promotors han reconegut que mai no havien vist cap subhasta de terrenys públics amb un preu màxim, com era el cas del solar palmesà.

Pilar Marí serà investida avui horabaixa com a nova batlessa d'Eivissa. Comptarà amb el suport dels regidors del PREF, que tornaran a integrar-se en l'equip de govern.

El president de Formentera anuncia una davallada d'impostos i exigeix al Govern autonòmic que pagui els 18 milions d'euros que deu al consell.

Rafel Nadal debutarà a Wimbledon contra el belga Steve Dacis. El manacorí podria trobar-se a quarts amb Federer, el vigent campió, pero evita a Djokovic fins a la final.

L'estiu comença amb un canvi de temps. Per a demà s'esperen intervals de niguls i ruixats que poden ser localment moderats, sobretot a Mallorca. La temperatura davallarà una mica. El vent bufarà de tramuntana i gregal fluix.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano