Informatiu Balear: Informatiu Balear 2 - 26/03/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear 2 - 26/03/13

26/03/2013 00:10:06
Informatiu Balear 2 - 26/03/13 Informatiu Balear 2 - 26/03/13
Informatiu Balear 2 - 26/03/13 00:10:06 26/03/2013
Sinopsis

Emili Gallardo, un gestor cultural de Sa Pobla, candidat del PSM en aquesta localitat, ha ingressat en presó provisional sense fiança per suposades irregularitats en el cobrament de subvencions del Consell de Mallorca durant la passada legislatura.

Els empresaris afectats pels nous impostos han traslladat el seu rebuig al Parlament. L'oposició diu que la pujada d'imposts encarirà devers 300 euros la cistella de la compra per família i any.

El ple de l'Ajuntament de Maó ha aprovat definitivament el canvi de topònim, per la versió bilingüe Maó-Mahón. Ara resta només el vist-i-plau del Consell de Menorca i el Govern central.

Un centenar d'afectats per les hipoteques han demanat als jutjats de les Balears que aturin els seus desnonaments. Un jutjat de Palma ja ha paralitzat el primer llançament, perquè considera que els interessos de demora que inclou són abusius.

Els professors de l'escola concertada anuncien mobilitzacions i no descarten una vaga abans de final de curs. Exigeixen a la patronal que no es traslladin les retallades de l'escola pública en el nou conveni col·lectiu.

Els forns i pastisseries mantenen les vendes de crespells, robiols i panades o formatjades, tot i la crisi. Les grans superfícies, de moment, no han aconseguit menjar-los terreny.

El Mallorca ja s'entrena per al trascendental partit de diumenge davant el coer, el Deportivo. Els jugadors internacionals encara continuen concentrats amb les seves seleccions.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano