Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear en 2' - 19/03/19

Informatiu Balear en 2' - 19/03/19

19 mar 2019

Penúltim ple al Parlament. Referències a la designació de Maria Salom com a cap de llista del PP al Congrés que s'ha fet sense el suport de la direcció balear.
Un curtcircuit a la catenària de l'Estació Intermodal de Palma registrat avui migdia ha fet que la circulació de trens estigui interrompuda temporalment.
Vox expulsa de la seva seu a un equip de Diario de Mallorca. La direcció del diari i les organitzacions professionals de periodistes condemnen l'atac a la llibertat de premsa.
El GOB considera que les polítiques del Govern d'Armengol no han estat a l'alçada de la crisi ecològica que estam vivint.
El Ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, admet que s'han de fer modificacions a la universitat per evitar l'endogàmia i donar major transparència a les contractacions.
Amb 25 anys, la mallorquina Mireia Mendoza ha desfilat per la passarel·la de la Milà Fashion Week acompanyada del bastó que identifica les persones amb sordceguesa.
El Mallorca comença a somiar amb la fase d'ascens a Primera. A falta de dotze jornades per acabar és sisè a la Classificació.

ver más sobre "Informatiu Balear en 2' - 19/03/19" ver menos sobre "Informatiu Balear en 2' - 19/03/19"
Programas completos (4086)
Clips

Los últimos 9.926 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos