Informatiu Balear: Informatiu Balear en 2' - 14/07/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear en 2' - 14/07/14

14/07/2014 00:02:17
Informatiu Balear en 2' - 14/07/14 Informatiu Balear en 2' - 14/07/14
Informatiu Balear en 2' - 14/07/14 00:02:17 14/07/2014
Sinopsis

L'adjudicatària reprès  la construcció del Palau de Congressos de Palma després de tenir-la aturada durant dos anys.

Tornada del Mallorca als entrenaments. El nou entrenador, Mique Soler, ha dirigit a la plantilla.

L'Audiència Provincial ordenarà en els pròxims dies l'ingrés en presó de Jaume Matas. L'ex president tindrà entre tres i cinc dies per presentar-se a qualsevol centre penitenciari d'Espanya.

El nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va guanyar també les eleccions a les Balears. Els militants del PSIB li van atorgar el suport a molt poca distància d'Eduardo Madina.

La tinent de batle de l'ajuntament d'Eivissa, Lina Sansano, presentarà avui la seva dimissió. Una renúncia que complica encara més la governabilitat del consistori eivissenc, on el PP està en minoria.  

Demà comença a Sóller l'esbucament de l'hotel Rocamar. Les obres donaran compliment a una sentència judicial, que s'ha retardat durant anys.

Els sindicats i els representants de l'EMAYA s'han reunit al Tribunal d'Arbitratge per intentar aturar la vaga indefinida de recollida de fems, convocada pels sindicats a partir del 22 de juliol.

La Casa del Rei  confirma que els reis  vendran de vacances a Marivent a principis del mes d'agost. 

Els mitjans britànics continuen parlant de Magaluf .El cap de setmana hi ha hagut un nou mort que s'ha precipitat d'un hotel de la zona.

El piragüista Sete Benavides va aconseguir la plata en la categoria C1 200 metres en els campionats d'Europa disputats a Brandemburg, a Alemanya.

En el circuit alemany de Sachsenring, Marc Márquez ha tornat  a ser el millor, per davant de Pedrosa i Lorenzo.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano