Informatiu Balear: Informatiu Balear en 2' - 11/07/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear en 2' - 11/07/14

11/07/2014 00:02:11
Informatiu Balear en 2' - 11/07/14 Informatiu Balear en 2' - 11/07/14
Informatiu Balear en 2' - 11/07/14 00:02:11 11/07/2014
Sinopsis

Dilluns es reprendran les obres del Palau de Congressos de Palma. Són les previsions què en fa el Govern Balear després d'anunciar que aporta els 36 milions d'euros necessaris per acabar-les en un any.

L'empresari Matthias Kühn comunica al Consell d'Eivissa que renuncia finalment a ampliar el quiosquet de l'illot de Tagomago.

La Guàrdia Civil investiga la possible mort violenta d'una dona jove a la platja d'Alcanada, a Alcúdia. El cos surava dins l'aigua a pocs metres de la vorera i va ser descobert ahir el matí, per unes dones.  

El Govern ha aixecat 22 actes a locals de Punta Balena només en les inspeccions realitzades aquesta setmana. A partir d'ara es farà un seguiment periòdic per evitar la mala imatge oferida en les darreres setmanes. 

La batlessa de Sant Antoni, Pepita Guitiérrez, ha demanat que, per millorar la segueratat, es faci una excepció i es permeti patrullar la guàrdia civil de nit dins el nucli urbà.

La UIB dóna suport jurídic al recurs presentat per les associacions de pares contra el desenvolupament del TIL. L'Assemblea de Docents, l'UGT, l'STEI i Comissions Obreres també han recorregut la norma.

Avui s'estrena als cinemes de tot Espanya 'La Cueva', la primera pel·lícula del formenterer Alfredo Montero. El film, rodat a l'illa pitiüsa, ha guanyat premis a diferents festivals i tindrà un remake a Hollywood. 

Pere Terrassa contesta les acusacions de Serra Ferrer, abans d'entrar a la reunió on el Mallorca ha decidir qui en serà l'entrenador.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano