Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
4874640
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear 2 - 05/12/18

Informatiu Balear 2 - 05/12/18

05 dic 2018

Localitzen quatre pasteres a les Illes Balears amb 25 immigrants. Una ha arribat a Cabrera i les altres tres a Eivissa. Tots es troben en bon estat.
Avui és el Dia Mundial del Voluntariat. Coneixem el cas de n'Andrea, que és voluntària a Son Espases i ajuda a malalts de càncer.
Cada any unes 120 dones són sotmeses a una mastectomia a Balears. La Conselleria de Salut vol que totes aquestes intervencions incloguin la reconstrucció mamària.
Els dos màxims responsables policials de la Unitat contra la violència de gènere han estat destituïts. El motiu: el suposat error a l'hora de tramitar la denúncia de Sacramento Roca, la dona assassinada el mes passat a mans de la seva exparella.
La setmana passada la UNESCO reconeixia l'ofici de marger com a patrimoni de la humanitat. Ara el gremi vol aprofitar aquesta distinció per garantir la continuïtat de l'ofici, a través d'una formació reglada i una qualificació professional.
Govern i Consell de Menorca han comprat els antics quarters de la plaça de de l'Esplanada de Es Castell que pertanyien a la SAREEB. Aquests edificis tendran un ús públic complint així una antiga reivindicació veïnal.
Catalina Coll ja és a Palma després de proclamar-se campiona del món de futbol sub-17 i esser designada millor portera del mundial.

ver más sobre "Informatiu Balear 2 - 05/12/18" ver menos sobre "Informatiu Balear 2 - 05/12/18"
Programas completos (4047)
Clips

Los últimos 9.847 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos