Informatiu Balear: Informatiu Balear - 19/12/18 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 19/12/18

19/12/2018 00:27:31
Informatiu Balear - 19/12/18 Informatiu Balear - 19/12/18
Informatiu Balear - 19/12/18 00:27:31 19/12/2018
Sinopsis

Llibertat amb càrrecs per a dos policies detenguts acusats de filtrar a la premsa un informe fiscal sobre el grup Cursach.
Gairebé el 70 per cent dels menors d'edat ha consumit alcohol en el darrer mes. Una trentena de col·legis de les Illes ha participat en una campanya per prendre consciència sobre aquesta situació.
Mateu Isern s'ha presentat avui oficialment com el candidat del PP a l'Ajuntament de Palma
La Conselleria d'Educació convocarà l'any que ve 1.080 places per a docents la major convocatòria de tota la legislatura. L'objectiu és reduir la interinitat perquè a 2020 només un de cada cinc professors sigui interí.
Segon dia del debat de Pressuposts.. El PP demana al Parlament la supressió de l'oficina anticorrupció i invertir 940 mil euros en Emergències.
Avui s'ha aturat l'esbucament de dues cases a Son Banya. Dels enderrocaments prevists per avui només s'executarà el d'un habitatge.
L'homenatge de les pedres de la Memòria continua avui a Menorca. S'ha recordat, el cas de tres ciutadellencs que moriren al cap d'extermini de Mathaussen amb la col·locació d'unes llambordes al carrer allà on vivien.
Manolo Reina ha tornat a la porteria després de la lesió. El porter mallorquinista espera que l'equip ha de tornar a guanyar després de les dues derrotes seguides
Al temps, comença un anticicló que garantirà temps estable i assolellat fins al cap de setmana. Les temperatures màximes pujaran i els termòmetres es mouran entre els 5 graus de mínima i els 18 de màxima. Els vents, fluixos, seran de component sud amb mar encalmada.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano