Informatiu Balear: Informatiu Balear - 18/11/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 18/11/13

18/11/2013 00:26:49
Informatiu Balear - 18/11/13 Informatiu Balear - 18/11/13
Informatiu Balear - 18/11/13 00:26:49 18/11/2013
Sinopsis

El jutge Castro ha rebut avui un informe de l'Agència Tributària catalana referent a la infanta Cristina, un dels darrers documents que ha de consultar abans de decidir si imputa o no a la infanta en el cas Nóos. De moment encara no ha donat trasllat a les parts.

Bartomeu Vicens accepta una pena de 5 anys i 7 mesos de presó pel cas Metalumba. L'ex dirigent d'UM tornarà els 1,7 milions d'euros malversats.

Bauzá finalitza el viatge pels Estats Units darrere les passes de fra Juníper Serra. El president s'ha reunit amb touroperadors locals per posicionar les Balears com a destinació turística.

El Consell d'Eivissa exigeix a la concessionària de l'estació d'autobusos una rebaixa de les tarifes. Els tribunals han donat la raó al Consell i han suspés el decret que obligava a obrir les instal·lacions del CETIS.

Alumnes de diferents escoles de les Illes han debatut en el Parlament propostes per millorar la vida als seus barris i perquè els infants de tot el món tenguin accés a l'educació, en un ple extraordinari amb motiu del dia mundial de la Infància.

El Mallorca torna a caure davant un rival directe. Amb un jugador menys des de la mitja hora de partit, els mallorquinistes no van ser capaços d'aturar l'empenta del Dépor i van perdre per 3 gols a 1.

L'agència estatal de meteorologia preveu per demà més inestabilitat, amb pluges generalitzades a totes les Illes. Vent de mestral i temperatures sense canvis.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano