Informatiu Balear: Informatiu Balear - 17/06/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 17/06/13

17/06/2013 00:25:03
Informatiu Balear - 17/06/13 Informatiu Balear - 17/06/13
Informatiu Balear - 17/06/13 00:25:03 17/06/2013
Sinopsis

L'associació drets Humans de Mallorca i els immigrants senegalesos presenten una querella contra el conseller de Salut i dos directors generals per un delicte d'homicidi imprudent.

Presa de possessió de Llorenç Huguet com a rector de la UIB. Ha demanat un finançament estable per a la universitat i ha reivindicat la llengua i cultura catalanes.

23 embarcacions netegen des d'avui el litoral de les Illes, amb una desena part dels recursos destinats anys enrere. La zona des Freus, a les Pitiüses, és on recullen més residus.

Marienna Sánchez-Jáuregui ja és exbatlessa d'Eivissa. La dirigent del PP ha confirmat que manté l'acta de regidora i, per tant, serà expulsada del partit.

Sus a les festes de Sant Joan a Ciutadella amb el primer toc de flabiol, ahir en el diumenge del be.

Gran victòria de Lorenzo al Gran Premi de Catalunya que l'acosta al lideratge del Mundial. Lluís Salom també va pujar a l'escaló més alt del podi i ja domina en la categoria de Moto 3.

Per a demà s'esperen canvis en el temps. Hi haurà intervals de niguls, i les temperatures davallaran un mica. En alguns punts de Mallorca ho faran de forma notable. El vent bufarà de migjorn i de llebeig, de fluix a moderat.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano