Informatiu Balear: Informatiu Balear - 17/03/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 17/03/14

17/03/2014 00:27:28
Informatiu Balear - 17/03/14 Informatiu Balear - 17/03/14
Informatiu Balear - 17/03/14 00:27:28 17/03/2014
Sinopsis

La negociació del conveni de l'hosteleria ara mateix està paralitzada. Un conveni que afecta a més de 100 mil treballadors a les Balears. Entre els punts de desacord: la pujada salarial o l'externalització de determinats serveis en els hotels.

Algunes de les principals cadenes hoteleres han cercat candidats per fer feina als seus establiments durant l'estiu. Ho han fet entre els alumnes de l'escola d'hoteleria de les Illes, una important pedrera de professionals del sector.

El president Bauzá exigeix al Govern central que no autoritzi les prospeccions petrolieres al Mediterrani. Ho ha dit devant la ministra de Foment, en un berenar informatiu, on també ha demanat un millor finançament per a les Balears.

Els taxistes convoquen mobilitzacions un dimecres sí i un dimecres no a partir de la setmana que ve. Entre els motius, la presència de motocarros a Palma, la regulació dels cotxes elèctrics o la lliberalització dels torns.

Continuen en estat greu els dos germans que van ser agredits presumptament amb una espasa japonesa ahir migdia a Son Cladera, a Palma. Els tres detinguts passaran avui a disposició judicial.

El Mallorca guanyà per 2 a 0 al Tenerife i respira una mica. Abans del partit, uns 500 aficionats participaren en una manifestació per demanar la dimissió de l'actual directiva del club.

Per a demà s'espera cel poc ennigulat amb alguns intervals de niguls alts. Temperatures sense canvis. Vent de migjorn fluix.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano