Informatiu Balear: Informatiu Balear - 14/12/18 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 14/12/18

14/12/2018 00:28:57
Informatiu Balear - 14/12/18 Informatiu Balear - 14/12/18
Informatiu Balear - 14/12/18 00:28:57 14/12/2018
Sinopsis

Els periodistes continuen avui les mobilitzacions per defensar el secret professional després que un jutge hagi intervengut els mòbils a dos periodistes mallorquins.
Els restaurants de les Balears bullen amb els dinars i els sopars d'empresa per celebrar Nadal.
Guàrdia Civil i Policia reconeixen errades en els processos d'atenció a les dones que pateixen violència de gènere. Avui han celebrat unes jornades a Palma per millorar la coordinació contra aquesta xacra.
La Presidenta del Consell de Menorca diu que tendrà en compte els informes tècnics que no donen suport a l'esbucament dels ponts de la carretera general.
Mateu Isern, candidat del PP a Palma no serà presentat oficialment fins al mes de gener.
Les 'Stolperstein' són petites plaques per retre homenatge als represaliats del nazisme El projecte s'extén ara també a les víctimes del franquisme de Mallorca.
Els treballadors del centre per a discapacitats Gaspar Hauser faran cinc jornades de vaga la setmana que ve. El centre està en pre-concurs de creditors.
El Mallorca vol tornar a llocs de promoció que va perdre la setmana passada després de la derrota contra el Málaga. Aques dissabte s'enfronta al Sporting de Gijón.
Al temps, seguim sota la Borrasca Flora. Continuen les precipitacions i tot l'arxipèlag es troba en alerta taronja per fortes rauxes de vent que poden arribar als 90 kilòmetres per hora. A la mar les ones podran assolir els 5 metres d'altura. Les temperatures baixen significativament. El termòmetre es mourà entre els 6 graus de mínima i els 14 de màxima.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano