Informatiu Balear: Informatiu Balear - 14/09/16 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 14/09/16

14/09/2016 00:27:46
Informatiu Balear - 14/09/16 Informatiu Balear - 14/09/16
Informatiu Balear - 14/09/16 00:27:46 14/09/2016
Sinopsis

El pla de xoc del Govern i el Consell contra els taxis pirata ja té resultats. Aquest estiu s'han imposat 61 infraccions i 250MIL euros de multes. En total, aquesta temporada s'han fet a Eivissa 650 inspeccions a Eivissa.
Mancor de la Vall és el darrer poble que ha posat restriccions en el subministrament d'aigua. Avui hi hem anat i ehm comprovat que només tenen aigua 12 hores al dia. A les Balears hi ha una trentena de municipis en alerta per mor de la manca de pluja.
El Govern proposa fer pous d'emergència o les tarifes progressives per evitar l'empitjorament de la sequera a Menorca. L'illa està en prealerta i s'espera un hivern sec.
Més ha demanat l'abolició progessiva i ordenada de la figura feudal de l'alou. És una de les esmenes per modificar la compilació del Dret Civil de les Illes.
La policia local de Palma ha començat avui a classificar tot el material incautat durant l'operació contra la venda d'objectes falsificats i el top manta.
L'Associació d'Artistes Visuals denuncia el mal estat de les escultures de Palma. Demana que les obres exposades siguin triades per un jurat independent
Els jugadors del Mallorca fan autocrítica.
L'equip espanyol de la Copa Davis, encapçalat per Rafel Nadal, comença a partir de divendres a lluitar per l'ascens al grup mundial i ho farà contra Índia, a Nova Delhi.
Niguls i sol per als pròxims dies.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano