Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
4519368
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 13/03/18

Informatiu Balear - 13/03/18

13 mar 2018

L'economia balear crearà 36.000 llocs de feina i creixerà enguany un 3%, segons el BBVA. Per a l'any que ve, l'entitat bancària pronostica un 2'6 per cent de creixement per la minva del consum intern i perquè l'oferta turística, assegura, ha tocat sostre.
Acord entre Ajuntament de Palma, restauradors i veïns per treure endavant la nova ordenança municipal sobre terrasses. S'aprovarà inicialment en el ple de dia 22, i definitivament abans de l'estiu.
Més de 500 funcionaris protesten davant la Delegació del Govern a les Balears contra la suspensió del pagament de la carrera professional.
Recurs del PP nacional a la petició del Govern perquè el PP de les Balears torni 153 mil euros de les subvencions electorals del 2007.
REE ja ha aixecat 1 de les 13 torres d'alta tensió a Son Puig. Els veïns continuen demanant el soterrament de la línia.
José Sacristán diu a Palma que fa molt de temps que s'haurien d'haver destapat els casos d'assetjament sexual al cinema. Sacristán recorda la seva pel·lícula Un hombre llamado flor de otoño.
Preocupació en el Mallorca per la manca de gol en el darrer tram de la lliga. L'equip ha acusat la lesió de llarga durada de Lago Junior, i els quatre partits de sanció a Àlex López. Tots dos estaran ja disponibles diumenge.
Cel estirat de cara a la nit i baixada de les temperatures que serà notable a punts de Mallorca. Vent fluix de ponent.
 

ver más sobre "Informatiu Balear - 13/03/18" ver menos sobre "Informatiu Balear - 13/03/18"
Programas completos (4041)
Clips

Los últimos 9.835 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos