Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
2856838
  • Informatiu Balear - 12/11/14

Informatiu Balear - 12/11/14

12 nov 2014

Un cable submarí de 126 quilòmetres unirà Eivissa amb Mallorca, i així, també amb la Península, acabant amb l'aïllament energètic de les Illes Pitiüses i millorant la seguretat del subministrament.

La Fiscalia descarta presentar un recurs de súplica a l'Audiència Provincial per evitar que la Infanta sigui jutjada.

El Consell de Mallorca redueix lleugerament els pressuposts per a l'any que ve, però augmenta la despesa pública. Maria Salom, que ha dit, que vol repetir en el càrrec, assegura que per primer cop els comptes estan en ordre.

Els pescadors podran diversificar la seva activitat cap al turisme i vendre part de les captures a peu de moll. És la intenció del Govern amb els decrets que desenvoluparan la llei de Pesca, i que avui ha explicat al sector.

L'ajuntament de Palma no preveu esbucar cap immoble a Son Banya durant el pròxim any. D'aquesta manera Isern tancarà la legislatura sense haver desenvolupat en absolut el pla de reallotjament del poblat palmesà.

L'advocat de Serra Ferrer acusa al president Cerdà de falsificar una firma i fugir en ser descobert a la reunió del Consell d'administració d'ahir. Cerdà ho nega i critica que Valdivia només vol desestabilitzar el club.

Avui, tot i que queda algun nigul, predomina el cel destapat amb un moderat ascens de la temperatura però encara amb fortes ratxes de vent de l'oest.

ver más sobre "Informatiu Balear - 12/11/14" ver menos sobre "Informatiu Balear - 12/11/14"
Programas completos (3594)
Clips

Los últimos 8.789 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos