Informatiu Balear: Informatiu Balear - 11/11/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 11/11/14

11/11/2014 00:27:38
Informatiu Balear - 11/11/14 Informatiu Balear - 11/11/14
Informatiu Balear - 11/11/14 00:27:38 11/11/2014
Sinopsis

300 mil persones a les illes Balears estan en risc d'exclusió, segons les dades del darrer informe que la prestigiosa fundació FOESSA ha fet per a Càritas.

La portaveu parlamentària del PP, Mabel Cabrer, haurà de declarar com a testimoni en el cas Over el pròxim 20 de Novembre.

El sindicat de tècnics d'Hisenda demana a l'Agència Tributària que acusi la infanta Cristina de delictes fiscals en el cas Nóos. 

Consideren que les possibles irregularitats comeses s'han de dirimir en judici.

Els partits de l'oposició retreuen al Govern que no retiri les retallades tot i la millora econòmica que preveuen els pressuposts. Bauzá ho nega i destaca que els comptes ja no inclouen un pla d'equilibri.

El Consell d'Eivissa demana a Costes que no doni la concessió del quiosquet i d'una grua giratòria a l'illot de Tagomago. També vol que s'executi la resolució que obliga a esbucar el bar, situat a zona de domini públic.

Miquel Capó anuncia la seva retirada de l'alta competició. L'atleta pobler, guanyador de cinc TUI Maratons, i bronze a la marató de les arenes, s'ha vist molt afectats per les lesions en els darrers mesos.

Alerta groga a les Pitiüses i al sud-oest de Mallorca per mala mar i fortes ratxes de vent que poden superar els 70 quilòmetres per hora.

Demà el vent de ponent netejarà el cel de niguls. Mal temps a la mar i temperatures sense canvis.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano