Informatiu Balear: Informatiu Balear - 11/07/11 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 11/07/11

11/07/2011 00:20:39
Informatiu Balear - 11/07/11 Informatiu Balear - 11/07/11
Informatiu Balear - 11/07/11 00:20:39 11/07/2011
Sinopsis

Avui han nomenat un altre director de la Ràdio i Televisió de Mallorca , el que podria ser la primera passa per liquidar l'empresa pública, un tancament que és una promesa electoral del PP i deixaria 115 treballadors al carrer i desenes de petites empreses audiovisuals sense feina.

La mar de les Balears i la costa de les Pitiüses poden resultar amenaçades per les conseqüències de les prospeccions petrolieres que farà una companyia escocesa amb l'autorització del Ministeri d'Indústria, segons l'organització Greenpeace són treballs que tenen un alt risc de contaminació, cosa que també podria posar en perill el turisme.

Sebastià Sagreras, del Partit Popular, és des d'avui el batle de Campos en substitució de Joan Juan, de Campos pel Canvi, per mor de la moció de censura presentata pel PP i +Acció, de Guillem Ginard.

Francesc Antich demana suport a totes les forces polítiques de Balears per defensar el Règim Especial al Senat, després d'haver coordinat avui la feina dels diputats i senadors amb vista a la seva reincorporació passat l'estiu.

El jutge José Castro ha interrogat el fundador de l'Institut Noos, al qual va estar vinculat el duc de Palma, Iñaki Urdangarin, en relació amb el Cas Palma Arena en que investiguen el presumpte desviament de més d'un milió d'euros públics a aquesta entitat.

L'economia de les Illes Balears creixerà un 0.8% enguany, gràcies principalment al turisme, tot i que continua caient l'activitat en la construcció, cosa que frena la recuperació del PIB

Cap de setmana de flamenc amb l'actuació del cantaor José Mercé, en el Festival de Pollença, i la del ballarí Rafael Amargo, al Teatre Principal de Palma.

El Mallorca ha començat a preparar la temporada i s'ha entrenat a Son Bibiloni i demà mateix, Laudrup i tot l'equip parteixen cap a Suècia, on fa més fresca, per completar la preparació i jugar uns quants partits amistosos.

Continuen les incorporacions a la plantilla del Reial Mallorca. Cáceres i Zuiverloon partiran demà cap a Suècia amb la resta de la plantilla per preparar la temporada.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano