Informatiu Balear: Informatiu Balear - 10/11/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 10/11/14

10/11/2014 00:28:04
Informatiu Balear - 10/11/14 Informatiu Balear - 10/11/14
Informatiu Balear - 10/11/14 00:28:04 10/11/2014
Sinopsis

Un gol d'Specovic donà al Reial Mallorca la cinquena victòria consecutiva. Per primera vegada en tota la temporada, els homes de Valeri Karpin comencen a mirar cap a la part alta de la classificació.

El jutge Castro és qui haurà de decidir si, finalment, du o no la infanta a Judici. Avui ha dit que ho decidirà una vegada tengui els escrits d'acusació.

El president del Govern fa una crida a complir la Constitució i el PP, qualifica la consulta de Catalunya de simulacre inútil. MES demana el dret a decidir també per a les Balears i els socialistes solucions polítiques.

Els afectats per la línia d'alta tensió a la marina de Llucmajor demanen un projecte alternatiu. Red Eléctrica diu que és l'únic possible per donar servei a més de dues mil persones de distintes urbanitzacions.

L'Hospital de Son Espases ha realitzat la primera intervenció de cirurgia de Parquinson a les Balears, que consisteix en la implantació d'un elèctrode a un nucli cerebral. 8 malalts podrien ser operats cada any.

L'efecte del vuit es pot veure a la catedral de Palma fins demà. El joc de llums que projecta la rosassa de Llevant damunt la de ponent és visible els dies propers a Sant Martí.

Cel ennigulat a totes les illes amb un notable descens de la temperatura i possibilitat de tempestes sobretot a Menorca i Mallorca.

Demà augmentarà la nuvolositat a partir del migdia amb possibilitat de pluges i tempestes. Vent de llebeig moderat, mar alterada i temperatures diürnes més altes.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano