Informatiu Balear: Informatiu Balear - 08/04/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 08/04/14

08/04/2014 00:27:52
Informatiu Balear - 08/04/14 Informatiu Balear - 08/04/14
Informatiu Balear - 08/04/14 00:27:52 08/04/2014
Sinopsis

Els funcionaris de justícia protesten contra la reforma del poder judicial. El jutge degà de Palma s'ha pronunciat contra alguns aspectes de la norma, com l'ampliació de persones aforades. Diu Martínez Espinosa que s'hauria d'acabar amb aquest privilegi.

El personal que gestiona les maletes i les plataformes d'embarcament a l'aeroport de Palma farà aturades durant els cinc dies festius de la Setmana Santa. Reclamen millores econòmiques i de salut laboral.

L'apicultor acusat d'haver provocat l'incendi de la serra de Morna reconeix que no va netejar la zona on es va originar el foc. La seva defensa demana l'absolució perquè aleshores la normativa no ho exigia.

Nova sessió plenària al Parlament. La recent elegida candidata socialista al Govern, Francina Armengol, ha centrat totes les mirades, i enmig del debat ha rebut la felicitació de Bauzá, el seu futur rival a les urnes.

La nova ordenança cívica de Palma encara no s'ha aprovat, però l'ajuntament ja comença a limitar la presència d'artistes al carrer.

Sis jornades després, els números de Lluís Carreras no milloren els del destituït José Luís Oltra. El Mallorca ha sumat 8 punts de 18 possibles i continua allunyat dels llocs de promoció d'ascens.

Demà el cel estarà poc ennigulat. Les temperatures baixaran un poc. Vent de tramuntana i gregal fluix.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano