Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 08/03/18

Informatiu Balear - 08/03/18

08 mar 2018

Vaga del 8 de març, dia de la dona treballadora. S'han aplicat serveis mínims en transport, sanitat, educació i administració. A l'empresa privada, la incidència ha estat molt baixa.
Devers 2.500 persones es concentren a la plaça de Cort de Palma per a reivindicar els drets laborals de la dona, l'equiparació salarial i contra la violència masclista.
El PP condemna la pintada que avui dematí ha aparegut a la seu del partit a Palma. Biel Company es reuneix a Sa Pobla amb dones de la pagesia.
Els touroperadors continuen apostant per les Balears tot i la pujada de preus dels hotels i de l'impost turístic. Les reserves augmenten entre un 3 i un 8 per cent.
La policia de trànsit del sud de Florida enllesteix les investigacions de l'accident on dilluns moriren 4 al·lotes mallorquines. Vol esbrinar si hi va haver responsabilitats.
Ibrahima Pouye ha començat una campanya per recuperar el seu fill, retengut al Senegal. Mohamed, de 13 anys, està escolaritzat a Santa Margalida.
Ingo Volckmann, el màxim accionista de l'Atlètic Balears, confia mantenir l'equip a la Segona B, tot i els resultats negatius. Ratifica Patrick Messou com a director esportiu.

ver más sobre "Informatiu Balear - 08/03/18" ver menos sobre "Informatiu Balear - 08/03/18"
Programas completos (4328)
Clips

Los últimos 10.428 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos