Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
2847347
  • Informatiu Balear - 04/11/14

Informatiu Balear - 04/11/14

04 nov 2014

Més de 10 mil aturats més a les Balears durant el mes d'octubre. La fi de la temporada turística es reflecteix en les llistes del SOIB, amb la major pujada de tot l'Estat, un 16 per cent.

Des de primera hora del matí ha plogut de manera continuada, sobretot a Mallorca i a Eivissa. En alguns indrets s'han registrat fins a 45 litres per metre quadrat, com a Lluc, o els 32 de Palma.

Els treballadors del sector turístic han fet mig milió d'hores extra il·legals durant l'estiu. És la conclusió d'un estudi de la UIB, que estima, es podrien haver creat 11 mil nous llocs de feina.

Els touroperadors demanen al Govern contundència amb la mala imatge de Magaluf. L'executiu té la intenció de declarar-lo zona turística madura.

La família March són els balears més rics d'Espanya segons Forbes. Hotelers com els Fluixà, Escarrer, Barceló, Riu o Matutes també entren en el top 100 de les fortunes espanyoles.

El PSOE acusa al Govern central de donar un indult encobert a Jaume Matas. Assegura que li han donat el tercer grau, tot i l'informe contrari de la junta de tractament de la presó de Segòvia.

Comença el judici contra tres acusats d'un assassinat a Benimussa l'any 2010. En total, la fiscalia demana 66 anys de presó.

Cel totalment cobert amb pluges locals que a Menorca i a Mallorca poden ser fortes i anar acompanyades de tempesta.

ver más sobre "Informatiu Balear - 04/11/14" ver menos sobre "Informatiu Balear - 04/11/14"
Programas completos (3684)
Clips

Los últimos 9.023 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos