Informatiu Balear: Informatiu Balear - 04/09/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 04/09/13

04/09/2013 00:27:19
Informatiu Balear - 04/09/13 Informatiu Balear - 04/09/13
Informatiu Balear - 04/09/13 00:27:19 04/09/2013
Sinopsis

El Tribunal Superior de Justícia decidirà abans que comenci el curs si suspén cautelarment l'aplicació del decret de tractament integrat de llengües, tal i com demanen dos dels sindicats. El Govern no ha volgut valorar la convocatòria de vaga. L'assemblea de docents, que ja ha reunit les 4 mil firmes necessàries, s'hi afegirà.

La casa del Rei aclara que el monarca va fer un prèstec i no una donació a la infanta Cristina. A més, la defensa de Matas demana la declaració de desenes de nous testimonis d'empresaris i polítics en el cas Noos.

L'ajuntament de Palma rebaixa l'IBI una mitjana del dos i mig per cent, però tot i així augmentarà la recaptació. Cort ha detectat irregularitats en cases rurals i xalets que pagaven menys del que els tocava.

Un miler de persones assisteixen al pregó alternatiu de les festes de Gràcia a Maó. Demanaren als governants que gestionin d'una manera més humana la sortida a la crisi ecònomica.

Lluita contra la mosca de la fruita. El Govern prova un nou mètode per capturar massivament aquest insecte, que es una de les principals plagues que afecten als cultius balears, sobretot als arbres fruiters.

Álex Geijo ja entrena amb el grup i per tant la plantilla del Mallorca està tancada per enguany. L'equip, coer inesperat de Segona, prepara el partit de dissabte davant el sorprenent líder, l'Alcorcón.

Per demà s'espera l'arribada de niguls, i hi ha possiblitat que caigui qualque gota. El vent seguirà bufant de Llevant i Gregal i les temperatures es mantenen altes, Máximes de 30 a Mallorca i 29 a Menorca i les Pitiüses.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano