Informatiu Balear: Informatiu Balear - 03/07/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 03/07/14

03/07/2014 00:27:47
Informatiu Balear - 03/07/14 Informatiu Balear - 03/07/14
Informatiu Balear - 03/07/14 00:27:47 03/07/2014
Sinopsis

El contable de l'Institut Nóos, Marco Antonio Tejeiro, arriba a un pacte amb la Fiscalia i  confessa el modus operandi de la trama organitzada presumptament per Diego Torres i Iñaki Urdangarin.

La Conselleria d'Educació i els sindicats majoritaris, STEi i ANPE han signat avui el text que donarà estabilitat a 1.350 interins durant els pròxims 4 anys.

Augmenten un 30 % els casos atesos per advocats del torn d'ofici. El seu degà reclama modificacions en el projecte de llei de justícia gratuïta per evitar que se'n limiti l'accés.

El batle de Ciutadella fa efectiva la seva dimissió. José María de Sintas assumeix la responsabilitat de l'accident als Jocs des Pla que va provocar la mort d'una dona. El PP havia demanat a De Sintas que reconsideràs la seva decisió.

La temporada alta comença també amb bones xifres d'ocupació a Eivissa. Una ocupació que supera el 90% i que fregarà el 95% el mes d'agost. Els hotelers preveuen un increment del mercat nacional i del britànic.

El Grup d'Estudis de la Naturalesa exigeix a l'administració mesures per protegir l'illa de Tagomago.

Un centenar de nins i nines sahrauís han arribat a les Balears per a gaudir de les seves "vacances en pau" aquest estiu.

Els socialistes presenten dues iniciatives parlamentàries sobre la memòria Històrica.

Rafael Nadal serà nomenat fill il·lustre per el Consell Mallorca. La institució insular així ho ha acordat avui per unanimitat.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano