Informatiu Balear: Informatiu Balear - 02/09/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 02/09/14

02/09/2014 00:25:55
Informatiu Balear - 02/09/14 Informatiu Balear - 02/09/14
Informatiu Balear - 02/09/14 00:25:55 02/09/2014
Sinopsis

Una denúncia d'empresaris de Magaluf està darrere de l'empresonament dels agents de policia local de Calvià, que presumptament organitzaren una trama corrupta.

La Guàrdia Civil imputa el batle de Bunyola per la mort del jove que es va electrocutar amb un fanal al carrer.

Els amics de Malén Ortiz convoquen una concentració a Palma quan es compleixen 9 mesos des que va desaparèixer la menor.

Les Balears han tancat el mes d'agost, en plena temporada alta, amb 62.000 persones a l'atur. Són 7.000 manco de les que hi havia ara fa un any, tot i un lleuger augment en el darrer mes.

PSOE i Més coincideixen en tres eixos fonamentals de cara al nou curs polític: l'educació, l'economia i la regeneració democràtica, i la lluita contra la corrupció.

El Govern posa en marxa el projecte Ariadna d'acolliment i atenció integral a les víctimes de violència de gènere.

L'Ajuntament de Palma continua endavant amb el pla de protecció d'Es Jonquet, tot i que no hi ha consens amb veïns i oposició.

Rafel Nadal ja és oficialment Fill Predilecte de l'illa de Mallorca. Així ho ha aprovat avui per unanimitat el Ple del Consell insular reunit en sessió extraordinària.

Ahir s'aixecava la veda i avui als mercats municipals ja hi ha a la venda els primers raors de la temporada amb un preu per damunt dels 60 euros el quilo.

Per primera vegada a les Balears, es posa en marxa una escola-taller per preparar i domar el bestiar boví frisó i així poder presentar les vaques a concursos morfològics.

Ahir es va tancar el mercat de fitxatges. Marco Asensio no se'n va al Barça i continua en el Mallorca.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano