Gent de paraula - Lita Claver  'La Maña'
Gent de paraula  Lita Claver 'La Maña'

Lita Claver "La Maña"

04/11/2010
Recomendado para mayores de 16 años
Lita Claver  'La Maña' Lita Claver  'La Maña'
Lita Claver 'La Maña'
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

Aquest dijous visita el plató de "Gent de Paraula" és Lita Claver "La Maña". Amb motiu de la reobertura d'El Molino, després de 13 anys amb el teló abaixat, Cristina Puig conversa amb una de les seves vedettes més carismàtiques i mediàtiques: La Maña.

 

Cristina Puig repassarà la dura trajectòria d'aquesta artista, la petita d'una família gitana de 16 germans que als 5, va haver de començar a actuar per bars i cafès de Saragossa per guanyar diners per alimentar la família.

 

Explicarà la duresa d'obrir-se camí sent gitana, de com valora la decisió de Sarkozy d'expulsar de França els gitanos romanesos, analitzarà els prejudicis que hi ha al voltant de la cultura gitana, el seu procés d'adaptació, de com va aprendre a llegir i escriure als 15 anys per voluntat pròpia. S'emocionarà quan parla de la seva filla i el poc temps que ha tingut per fer de mare. Per això ara volca tot el seu temps i esforços a fer d'àvia, de les enveges en el món de l'espectacle, dels tòpics al voltant d'una feina que sovint ha estat menystinguda en el terreny artístic, del seu poder de seducció, no només amb els homes si no amb les dones! I també del futur que li espera al nou Molino i de si la revista té encara raó de ser en una societat com la d'avui dia.

Ficha técnica
Dirigido por
Cristina Puig
Géneros
Biografías
Idiomas
Castellano