www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Lita Claver 'La Maña'

Gent de paraula - Lita Claver 'La Maña'

04 nov. 2010

Aquest dijous visita el plató de "Gent de Paraula" Lita Claver "La Maña". Amb motiu de la reobertura d'El Molino, desprès de 13 anys amb el teló abaixat, Cristina Puig conversa amb una de les seves vedettes més carismàtiques i mediàtiques: La Maña.

 

Cristina Puig repassarà la dura trajectòria d'aquesta artista, la petita d'una família gitana de 16 germans que als 5, va haver de començar a actuar per bars i cafés de Saragossa per guanyar diners per alimentar la família.

 

Explicarà la duresa d'obrir-se camí sent gitana, de com valora la decisió de Sarkozy d'expulsar de França els gitanos romanesos, analitzarà els prejudicis que hi ha al voltant de la cultura gitana, el seu procès d'adaptació de com va aprendre a llegir i escriure als 15 anys per voluntat pròpia. S'emocionarà quan parla de la seva filla i el poc temps que ha tingut per fer de mare. Per això ara volca tot el seu temps i esforços a fer d'àvia, de les enveges en el món de l'espectacle, dels tòpics al voltant d'una feina que sovint ha estat menystinguda en el terreny artístic, del seu poder de seducció, no només amb els homes si no amb les dones! I també del futur que li espera al nou Molino i de si la revista té encara raó de ser en una societat com la d'avui dia.

veure més sobre "Gent de paraula - Lita Claver 'La Maña'" veure menys sobre "Gent de paraula - Lita Claver 'La Maña'"
Programes complets (130)
Clips

Els últims 277 programes de Gent de paraula

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

Afegeix comentari ↓

  1. rafacastillejo

    Artistas de verdad, artistas que han nacido ya con ese don especial que no se aprende. Lita Claver es mucha Lita Claver y, como ella dice, aquellos tiempos fueron los mejores para el mundo de la revista y el espectáculo en general pero, sinceramente, es de agradecer que "El Molino" resurja de sus cenizas, lo mismo que ocurrió hace dos años con "El Plata" en Zaragoza. Todo cambia, y hay que aceptarlo, pero que estos espectáculos nunca morirán también lo tienen que aceptar los que los han dejado casi morir. Así que, tomen nota quienes deban, y sigan el consejo de Lita y restauren el "Arnau". Lo agradecerá el arte, Barcelona y... toda España. Saludos.

    06 nov 10