Gent de paraula - Olga Viza - 27/06/2012
Gent de paraula  Olga Viza

Gent de paraula tanca la seva segona temporada d'entrevistes conversant amb Olga Viza, periodista de llarguíssima trajectòria que va començar amb...

27/06/2012 00:30:27
Recomendado para mayores de 16 años
Olga Viza Olga Viza
Olga Viza 00:30:27 27/06/2012
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

Gent de paraula tanca la seva segona temporada d'entrevistes conversant amb Olga Viza, periodista de llarguíssima trajectòria que va començar amb només 19 anys a TVE a Catalunya.. "La meva escola és aquest plató, el periodisme esportiu ensenya a tenir sentit comú" afirma.

Des del mateix plató des d'on avui es fa Gent de paraula, Olga Viza ha narrat alguns dels esdeveniments esportius més importants, com el Mundial de Futbol de 1982 o els Jocs Olímpics de Barcelona. Era en programes emblemàtics com Estadio 2. "Amb Estadio 2 arribàvem a fer directes de fins a 7 hores. Recordo tenir sota la taula a una banda un entrepà i a l'altra uns xurros".

Té clar que va començar fent esports i que tornaria a la tele per fer-ne perquè el periodisme esportiu obliga als qui el fan a tenir un plus d'experiència "l'espectador d¿esports és molt exigent perquè en sap i demana que qui el fa en sàpiga més que ell". Una de les coses que també va aprendre durant els anys que va estar vinculada als esports és a callar, explica i posa d'exemple aquells silencis de la narració de l'acte d'inauguració dels JJ.OO de Barcelona. "Un silenci, deia tantes coses".

Ficha técnica
Dirigido por
Cristina Puig
Géneros
Biografías
Idiomas
Catalán