Gent de paraula - Julieta Serrano
Gent de paraula  Julieta Serrano

La Julieta Serrano no es pendeix d'haver sacrificat el tenir parella estable i fills per la seva carrera professional. Ser actriu havia estat...

28/09/2011 00:27:31
Recomendado para mayores de 16 años
Julieta Serrano Julieta Serrano
Julieta Serrano 00:27:31 28/09/2011
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

La Julieta Serrano no es pendeix d'haver sacrificat el tenir parella estable i fills per la seva carrera professional. Ser actriu havia estat sempre un somni el que passa és que "aquest somni es va fer realitat". Ens explica com va conèixer a Pedro Almodóvar a Madrid, durante ls anys de la movida madrilenya i de com va participar a Peppi Luci Boom. A partir d'aleshores va néixer una amistat i una col.laboració en diverses pel.lícules que la van portar a ser una de les primeres "chica Almodóvar". Un dels seus papers més recordats amb el director manxec és a "Mujeres al borde de un ataque de nervios". Ja no treballa per calers sinó perquè li encanta pujar als escenaris. Això la fa sentir viva i mentre els directors la cridin i ella memoritzi els papers.

DESTAQUEM:

"Sóc una massoca, m'agrada més que em deixin que deixar" o "La meva timidesa es reflecteix en una certa inseguretat i un desig de perfecció", "Un amic em va dir un dia: voler ser perfecte és pura vanitat".

Ficha técnica
Dirigido por
Cristina Puig
Géneros
Biografías
Idiomas
Catalán