Gent de paraula - Elisenda Roca
Gent de paraula  Elisenda Roca

Elisenda Roca és periodista, dirigeix obres teatrals i escriu llibres, a la televisió va conduir un dels concursos mítics, 'Cifras y Letras' de...

18/12/2014 00:28:31
Recomendado para mayores de 16 años
Elisenda Roca Elisenda Roca
Elisenda Roca 00:28:31 18/12/2014
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

Elisenda Roca és periodista, dirigeix obres teatrals i escriu llibres, a la televisió va conduir un dels concursos mítics, 'Cifras y Letras' de TVE, que la va fer molt popular. Ha dirigit diversos muntatges teatrals, el més recent i que ha aconseguit gran èxit és "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré". 

L'Elisenda està molt lligada al teatre, els seus pares es van conèixer dalt d'un escenari i tot i haver interpretat algun paper reconeix que cada cop més li agrada ser directora. "De petita era molt tímida i quan vaig vèncer aquesta timidesa vaig poder fer coses de cara al públic i ara com més gran em faig més m'agrada estar al darrere". 

Pel que fa al periodisme ha fet "les coses que s'ha proposat i volia fer". Va començar a Ràdio Joventut, després va passar a Antena 3 ràdio i més tard Mainat la va trucar per fer "Cifras y Letras" amb el que va aconseguir una popularitat 'amable'. "Era com la nena bona que els hi entrava a casa i els feia jugar una mica".

Ha escrit "Serem pares" per explicar l'embaràs amb un llibre fet aquí i que inclogués la figura del pare. I s'ha decantat per escriure llibres infantils i juvenils, tot i ser un públic molt exigent.

Ficha técnica
Dirigido por
Cristina Puig
Géneros
Biografías
Idiomas
Catalán