TVE Catalunya és el portal de Televisió Espanyola que parla en català. Dins de TVE Catalunya es fam molt tipus de programes des de fa ja més de 50 anys. Aquí us presentem aquells programes que, fets en català, no estàn agrupats en cap tipus en concret, però que creient que tampoc són de l'arxiu de TVE Catalunya.

3491871 www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js

Especial TVE Catalunya - Carme Ruscalleda: "Simfonia d'estrelles"

58:18 21 feb. 2016

Considerada com la gran dama de la cuina mundial, Carme Ruscalleda és la dona amb més estrelles Michelin del món: tres pel restaurant Sant Pau de San Pol de Mar, dues pel Sant Pau de Tokio i dues més pel Moments de Barcelona que codirigeix amb el seu fill Raül Balam. En total set, i molts guardons i reconeixements. El documental "Simfonia d'estrelles", de Montse Mompó i Pilar Ruiz, producció pròpia de RTVE, seguirà a Ruscalleda a Sant Pol de Mar, a Barcelona i a Tokio.

Considerada com la gran dama de la cuina mundial, Carme Ruscalleda és la dona amb més estrelles Michelin del món: tres pel restaurant Sant Pau de San Pol de Mar, dues pel Sant Pau de Tokio i dues més pel Moments de Barcelona que codirigeix amb el seu fill Raül Balam. En total set, i molts guardons i reconeixements. El documental "Simfonia d'estrelles", de Montse Mompó i Pilar Ruiz, producció pròpia de RTVE, seguirà a Ruscalleda a Sant Pol de Mar, a Barcelona i a Tokio.

veure més sobre "Especial TVE Catalunya - Carme Ruscalleda: "Simfonia d'estrelles" " veure menys sobre "Especial TVE Catalunya - Carme Ruscalleda: "Simfonia d'estrelles" "

Els últims 112 documentals de Especials TVE Catalunya

 • Ver Miniaturas Veure Miniatures
 • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios
 • 8:04 26 abr 2018 El programa comença fent un reportatge sobre els Premis Continuarà... de Cultura 2018. Després de 22 edicions, la festa dels Continuarà... a la terrassa de l'Hotel Casa Fuster s'ha consolidat com l'antesala de la Diada de Sant Jordi. Entrevistes a Estopa, Paz Vega, Carlos Zanón, Isabel Coixet i els representants de la Sala Beckett.

 • Premis Continuarà 2018

  Premis Continuarà 2018

  18:53 23 abr 2018

  18:53 23 abr 2018 L'actriu Paz Vega, les escriptores Carme Riera i Inés Plana, el grup de música Estopa, la directora de cinema Isabel Coixet, l'escriptor Carlos Zanón, la periodista i presentadora Elena S. Sánchez, la cantant Joana Serrat, la xef de Les Cols Fina Puigdevall, l'espai Monvínic, la sala de concerts Apolo i l'espai teatral Sala Beckett, han estat els guardonats de la 22a edició dels Premis Continuarà... En un acte a l’Hotel Casa Fuster, que arriba cada any poques hores abans de la diada de Sant Jordi i on es reuneixen els noms més destacats de la cultura i la societat catalana. Aquests premis són un reconeixement als professionals que han destacat en els seus àmbits durant aquest any.

 • La luz que no vemos

  La luz que no vemos

  21:11 01 feb 2018

  21:11 01 feb 2018 TVE Catalunya emet una sèrie de documentals coproduïts pel Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la Universitat Autònoma. S'emet el documental creatiu "La luz que no vemos", una experiència sensorial que recorre el s espais més desconeguts del subsòl de Barcelona.

 • Cavalcada 2018

  Cavalcada 2018

  2:17:27 05 ene 2018

  2:17:27 05 ene 2018 Com ja és tradicional, TVE Catalunya ha retransmès la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d'Orient, que han arribarat en vaixell al Moll de la Fusta i després han desfilat pels carrers de la ciutat. Enguany, TVE Catalunya ha preparat una festa amb un set i un escenari a la plaça de Catalunya per esperar l'arribada dels Reis. Els presentadors Àngel Pons i Gisela, que també actuarà a l'escenari, estarà acompanyats per Toni González i Anna Gras. A més, connectaran amb Jordi Vila per retransmetre l'arribada dels Reis Mags al Port. I per acabar comptaran amb la col·laboració de Sergi Mas, presentador del 'Programa Inesperat'.

 • 00:20 02 ene 2018 TVE a Catalunya enllesteix els preparatius per a oferir-vos divendres , a les 18.15 per La 1, la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient. Fins a quarts de nou veureu com Melcior, Gaspar i Baltasar recullen pels carrers de Barcelona les darreres cartes dels nens/nenes plenes d'il.lusió!

 • 58:48 27 oct 2017 TVE Catalunya emet un especial sobre el retorn de Tarradellas a Catalunya com a president de la Generalitat ara fa 40 anys. El documental reconstrueix la "manera de fer" del president i mostra la seva faceta humana i política gràcies al testimoni de persones properes a Tarradellas. A continuació hi haurà un debat amb Lluís Foix, Albert Arbós, Ricard Fernández Déu i Ramon Espasa. El retorn a Catalunya de Josep Tarradellas fa 40 anys, com a president de la Generalitat restaurada, és una de les imatges que formen part de la història amb el seu “Ciutadans de Catalunya, ja sóc aquí”. El 23 d’octubre de 1977, un diumenge a mitja tarda, va aterrar a l’aeroport de Barcelona el president Tarradellas. Televisió Espanyola ho va emetre en directe.

 • 00:26 26 oct 2017 El retorn a Catalunya de Josep Tarradellas fa 40 anys, com a president de la Generalitat restaurada, és una de les imatges que formen part de la història amb el seu “Ciutadans de Catalunya... Ja sóc aquí”. El 23 d’octubre de 1977, un diumenge a mitja tarda, va aterrar a l’aeroport de Barcelona el president Tarradellas. En aquell moment, Catalunya també reiniciava la seva història.

 • 00:25 22 oct 2017 El retorn a Catalunya de Josep Tarradellas fa 40 anys, com a president de la Generalitat restaurada, és una de les imatges que formen part de la història amb el seu “Ciutadans de Catalunya... Ja sóc aquí”. El 23 d’octubre de 1977, un diumenge a mitja tarda, va aterrar a l’aeroport de Barcelona el president Tarradellas. En aquell moment, Catalunya també reiniciava la seva història.

 • 'Jo t'ho explico'

  'Jo t'ho explico'

  25:00 05 oct 2017

  25:00 05 oct 2017 El documental 'Jo t'ho explico', que pretén conèixer com avis i néts opinen i tracten de trobar solucions a la gestió del temps. Com viuen els nens la falta de temps dels pares? Quin és el punt de vista dels avis sobre el món que els ha tocat viure als seus fills? Quina és la solució a l'estrès? Quin és el secret per conciliar la vida familiar i la vida laboral? De quina forma han viscut aquests canvis els més grans? Com viuen avis i néts la nova relació que s'estableix entre ells com a conseqüència de la falta de temps dels pares? Com creuen que es podrien organitzar millor els adults? Aquestes i d'altres qüestions es tractaran a partir d'una selecció d'entrevistes testimonials realitzades conjuntament a parelles formades per avis i néts reals. D'aquesta manera, alhora que cada generació fa les seves aportacions individuals, totes dues interaccionen i assistim a la seva complicitat. El format d'entrevista serà alternat amb píndoles explicatives o il·lustratives realitzades en animació. L'objectiu és plasmar la complicitat intergeneracional entre avis i néts i el valor dels consells que venen de persones en qui confiar, més enllà de la seva expertesa.

 • Uniraid 2017

  Uniraid 2017

  19:16 07 sep 2017

  19:16 07 sep 2017 El documental ‘Uniraid’ ens apropa a les vivències i les experiències d’un grup d’estudiants en un raid formatiu i solidari. Es tracta d’un itinerari de 9 dies pel Marroc en turismes de més de 20 anys amb l’objectiu de fomentar el caràcter emprenedor dels joves i de lliurar material solidari en les escoles dels pobles que travessen pel desert marroquí.

 • Avancem!

  Avancem!

  00:20 29 ago 2017

  00:20 29 ago 2017 RTVE a Catalunya avança amb tu. TVE a Catalunya avança amb més hores i més espais de contingut propi. Més informació, més debat, més esport, més entreteniment. Avancem! RTVE a Catalunya en català i per a tots.

 • Avancem!

  Avancem!

  00:53 29 ago 2017

  00:53 29 ago 2017 RTVE a Catalunya avança amb tu. TVE a Catalunya avança amb més hores i més espais de contingut propi. Més informació, més debat, més esport, més entreteniment. Avancem! RTVE a Catalunya en català i per a tots.

 • Avancem!

  Avancem!

  00:20 29 ago 2017

  00:20 29 ago 2017 RTVE a Catalunya avança amb tu. TVE a Catalunya avança amb més hores i més espais de contingut propi. Més informació, més debat, més esport, més entreteniment. Avancem! RTVE a Catalunya en català i per a tots.

 • 56:06 15 ago 2017 'Montserrat Roig: l'hora violeta' és un documental dirigit per Neus Ràfols, que explora l'univers i el pensament de l'escriptora i periodista catalana (1946-1991), un repàs a la vida i obra d’aquesta autora compromesa amb el seu temps, la transició democrática i les lluites antifranquista i feminista. El títol del documental recupera una de les seves obres: "L'hora violeta". El documental, rodat a Barcelona, Formentera, Sant Petersburg i Moscou, té com a fil conductor una sèrie d'entrevistes a persones del seu cercle més íntim, com els seus dos fills, Roger i Jordi Sempere; la fotògrafa i gran amiga Pilar Aymerich; la seva confident, Montse Blanes; una de les seves biògrafes, Betsabé Garcia, i companys i companyes de professió i mili, com Robert Saladrigas, Carme Riera, Isabel Clara Simó, Ignasi Riera, Marta Pessarrodona o Mijail Mishin. Durant 60 minuts també es podran veure imatges de les entrevistes que Montserrat Roig va fer en el programa "Personatges" que es va emetre els anys 1977 i 1978 a TVE. A més de fotografies de l'arxiu de Pilar Aymerich; del Museu d'Història de Catalunya, del Fons Amical Mauthausen, de l'Amical de Ravensbrück i amb fotos procedents de l'arxiu familiar. El documental s'endinsa en el procés d'investigació periodística que va donar a conèixer la deportació i mort de milers de republicans catalans en els camps de concentració i extermini nazis durant la Segona Guerra Mundial, que va donar lloc al llibre "Els catalans als camps nazis" (1977), premi Crítica Serra d'Or. D'altra banda, el documental també reconstrueix el viatge que Roig va realitzar el 1980 a Sant Petersburg per investigar el setge nazi de Leningrad entre 1941-1944, i compta amb material d'arxiu inèdit cedit pel Museu del Setge d'aquesta ciutat. Els seguidors de Montserrat Roig poden gaudir de les seves entrevistes i part de la seva obra entrant a la pàgina www.rtve.es/personatges 'Montserrat Roig: l'hora violeta' està dirigit per la periodista Neus Ràfols. És una producció de la Good Company Productions en coproducció de TVE i TV3. 1era emissió 15/08/2017

 • 3:38 03 ago 2017 Amb motiu dels 25 anys de Barcelona 92, els serveis informatius de TVE Catalunya han entrevistat a Jordi Wiliam Carnes, director General de Turisme de Barcelona

 • 2:11 03 ago 2017 Amb motiu dels 25 anys de Barcelona 92, els serveis informatius de TVE Catalunya han entrevistat a Andrés Naya, activista veïnal FAV.

 • 5:39 01 ago 2017 Josep Antoni Acebillo /arquitecte, director tècnic de l'Institu de Promoció Urbanísitca i dels Holding Olímpico

 • 3:05 31 jul 2017 Amb motiu dels 25 anys de Barcelona 92, els serveis informatius de TVE Catalunya han entrevistat a Mercè Tatjer, geografa especialitzada en geografia i història urbana.

 • 8:21 27 jul 2017 Entrevista a Javier Mariscal, dissenyador Creador de la mascota Olímpica COBI, pels serveis informatius de TVE Catalunya amb motiu dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92

 • 26:17 26 jul 2017 Amb motiu dels 25 anys de Barcelona 92, els serveis informatius de TVE Catalunya han entrevistat a Manuel Huerga qui va ser el director artísitc de les cerimònies dels JJOO Barcelona 92

Mostrant 1 de 6 Veure més