Especials en català: 'Jo t'ho explico' | RTVE Play
Especials en català  'Jo t'ho explico'

Especial TVE Catalunya - 'Jo t'ho explico'

Disponible hasta 21-02-2222

05/10/2017 00:25:00
'Jo t'ho explico' 'Jo t'ho explico'
'Jo t'ho explico' 00:25:00 05/10/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El documental 'Jo t'ho explico', que pretén conèixer com avis i néts opinen i tracten de trobar solucions a la gestió del temps.

Com viuen els nens la falta de temps dels pares? Quin és el punt de vista dels avis sobre el món que els ha tocat viure als seus fills? Quina és la solució a l'estrès? Quin és el secret per conciliar la vida familiar i la vida laboral? De quina forma han viscut aquests canvis els més grans? Com viuen avis i néts la nova relació que s'estableix entre ells com a conseqüència de la falta de temps dels pares? Com creuen que es podrien organitzar millor els adults?

Aquestes i d'altres qüestions es tractaran a partir d'una selecció d'entrevistes testimonials realitzades conjuntament a parelles formades per avis i néts reals. D'aquesta manera, alhora que cada generació fa les seves aportacions individuals, totes dues interaccionen i assistim a la seva complicitat. El format d'entrevista serà alternat amb píndoles explicatives o il·lustratives realitzades en animació.

L'objectiu és plasmar la complicitat intergeneracional entre avis i néts i el valor dels consells que venen de persones en qui confiar, més enllà de la seva expertesa.

Idiomas
Catalán