Especials en català: Cavalcada 2014 - "Nit de Reis" | RTVE Play
Especials en català  Cavalcada 2014 - "Nit de Reis"

07/01/2014 02:07:40
Cavalcada 2014 - "Nit de Reis" Cavalcada 2014 - "Nit de Reis"
Cavalcada 2014 - "Nit de Reis" 02:07:40 07/01/2014
Sinopsis

Com ja és tradició, TVE Catalunya retransmet la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d'Orient amb una novetat tecnològica important: va oferir imatges en directe des del cel amb l'ajuda d'un 'dron'. Enguany, TVE Catalunya ha preparat una gran festa amb un escenari a la plaça de Catalunya per esperar l¿arribada dels Reis. Al set hi haurà les actuacions de Pinker Tones, Lidia Guevara, el mag Antonio Díaz i les Macedònia amb la participació de col.laboradors com Toni Marín, de Ràdio 4 i Juan Carlos Ortega, presentador de "La mtiad invisible"

TVE Catalunya vol fer arribar la il.lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya amb la retransmissió de la Cavalcada de Barcelona. Un any més, TVE Catalunya farà un gran desplegament per oferir en directe per La 1 l'arribada dels Reis d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran amb vaixell al Moll de la Fusta i continuaran pels carrers del centre de la ciutat; recorregut que es podrà veure, tant des de terra com des del cel, gràcies a que per primera vegada a Europa s'oferiran imatges des d'un 'dron', un helicòpter teledirigit.

A Plaça Catalunya hi haurà instal.lat el set de TVE amb els presentadors Laura Riu i Àngel Pons, amb l'ajuda de Laura Vives, que seguirà a peu de carrer la Cavalcada, en contacte directe amb ses majestats els Reis d'Orient. Al gran escenari hi haurà les actuacions de Pinker Tones, Lidia Guevara, el mag Antonio Díaz i les Macedònia amb la participació de col.laboradors de RTVE, com Toni Marín de Ràdio 4 i Juan Carlos Ortega, presentador del programa "La mitad invisible".També s'entrevistarà a l'alcalde Xavier Trias a més d'oferir altres sorpreses.

"Nit de Reis" el presentarà Laura Riu amb l'ajuda d'Àngel Pons i Laura Vives. Ho dirigirà Xavier Viza i el realitzarà Miquel Àngel Sabater.

Idiomas
Catalán