Especials en català: La Cavalcada de Reis 2017 a Barcelona | RTVE Play
Especials en català  La Cavalcada de Reis 2017 a Barcelona

La Cavalcada de Reis 2017 a Barcelona

Disponible hasta 21-02-2222

05/01/2017 02:19:50
La Cavalcada de Reis 2017 a Barcelona La Cavalcada de Reis 2017 a Barcelona
La Cavalcada de Reis 2017 a Barcelona 02:19:50 05/01/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Com ja és tradicional, TVE Catalunya retransmet la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d'Orient, que arribaran en vaixell al Moll de la Fusta i després desfilaran pels carrers de la ciutat repartint els regals. Enguany, TVE Catalunya ha preparat una gran festa amb un escenari a la plaça de Catalunya per esperar l'arribada dels Reis. Els presentadors de la cavalcada són el periodista de TVE Àngel Pons i l'actriu Anna Gras, de la sèrie "Big Band Clan", ajudats per Lublú, el sensible personatge blau dels Lunnis. Al set hi haurà les actuacions de la Dàmaris Gelabert, dels intèrprets de "Big Band Clan" i del jove cantant Roger. A més, Raül Díaz descobrirà una capsa màgica amb els somnis que ha recollit per tot Catalunya com a emissari de la campanya de TVE Catalunya, 'Sumem somnis'.

TVE Catalunya vol fer arribar la il·lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya amb la retransmissió de la Cavalcada de Barcelona. Un any més, TVE Catalunya farà un gran desplegament per oferir en directe per La 1 l'arribada dels Reis d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a bord del vaixell de Santa Eulàlia al Moll de la Fusta i desfilaran pels carrers del centre de la ciutat en un recorregut de cinc quilòmetres fins a repartir tots els regals.

A Plaça Catalunya hi haurà instal·lat el set de TVE amb els presentadors Àngel Pons, l'actriu Anna Gras, que interpreta a la directora de l'escola a la sèrie "Big Band Clan", i Lublú, al que li agrada llegir contes i narrar històries. El famós personatge blau dels Lunnis ajudarà a la retransmissió de la cavalcada i sorprendrà els més menuts repartint somriures i sorpreses entre els nens que estiguin gaudint d'aquesta nit màgica. Les periodistes de TVE Catalunya, Míriam Piñol i Isabel Fernàndez, seguiran a peu de carrer la cavalcada, en contacte directe amb ses majestats els Reis d'Orient.

Durant la retransmissió, Raül Díaz obrirà una capsa màgica amb els somnis que ha recollit per tot Catalunya com a emissari de la campanya de RTVE Catalunya 'Sumem somnis', on confessen els seus desitjos per la nit de Reis, quan tots els somnis es poden fer realitat.

Al gran escenari de TVE hi haurà una DJ que animarà la festa, a més de les actuacions d'alguns dels nens de la sèrie infantil "Big Band Clan", la Dàmaris Gelabert, un dels referents musicals dels menuts del nostre país, i el jove cantant Roger.

La retransmissió de la cavalcada es podrà seguir en directe pel web rtve.cat/directe i a través del Twitter i d’Instagram amb les etiquetes #ReisTVE i #SomnisTVE

"Sumem somnis" està presentat per Àngel Pons amb la col·laboració de l'actriu Anna Gras i de Lublú, el personatge blau dels Lunnis. A peu de carrer estaran les periodistes de TVE Catalunya Míriam Piñol i Isabel Fernàndez. "Sumem somnis” ho dirigeix Juan Fermín Gómez i realitza Alfonso Rodríguez amb producció executiva de Javier González i amb Carlos Grima com a productor.

Idiomas
Catalán