Especial - Cavalcada 2012
Especials en català  Cavalcada 2012

Televisió Espanyola a Catalunya vol fer arribar la il·lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya. Per això el dia 5 de...

05/01/2012 02:06:14
Cavalcada 2012 Cavalcada 2012
Cavalcada 2012 02:06:14 05/01/2012
Sinopsis

Televisió Espanyola a Catalunya vol fer arribar la il·lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya. Per això el dia 5 de gener retransmetrem la Cavalcada de Barcelona: un esdeveniment massiu que convoca una multitud de somnis individuals. I entre tots poden fer més real aquesta fantasia infantil, demostrant als nens de Catalunya que tant se val la condició social, l'ètnia o la situació personal, a l'hora de somiar i gaudir d'un dia tan especial. Perquè qualsevol nen es sorprèn davant la presència de Gaspar, Melcior i Baltasar, uns personatges que mai s'obliden, els més grans tampoc.

Aquest any la retransmissió de TVE Catalunya, vol fer viure la màgia de la Cavalcada amb tota la seva intensitat. Vol jugar amb una trama diferent i alhora més difícil de retratar. Tot comença quan els nous personatges de Clan el canal infantil de TVE abdueixen l'Estel d'Orient, amb el conseqüent perill que els tres Reis Mags perdin la referència del camí a seguir. Els Clanners (personatges cibernètics del canal Clan) han agafat l'estel per curiositat, perquè la seva essència és conèixer tot i més dels nostres costums humans. Aquest acte innocent farà que tot l'equip de TVE Catalunya i moltes cares conegudes busquin i recuperin la llum més representativa del Nadal. Ens ajudaran a trobar-la Manolo García, Maldita Nerea, Amaral, David Janer (Gonzalo de Águila Roja), la cantant Airam Etxániz, Ángel Capel, Marc Márquez, Eduard Punset i molts companys de TVE com Marta Cáceres i Juanjo Pardo.

Hem instal·lat un camió de TVE a la Plaça Catalunya de Barcelona on hi haurà el plató per on desfilaran diversos personatges reconeguts de tots els àmbits de la nostra societat: Jaime Alguersuari, el grup musical Auryn, el presentador Juan Carlos Ortega i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

El programa el presentaran Laura Riu i Jordi Vila, el dirigirà Xavier Viza i el realitzarà Miquel Àngel Sabater.

El final de la retransmissió serà un "final feliç" amb l'estel d'Orient sobre el Skyline de Barcelona i amb un únic missatge:

"Ho hem aconseguit entre tots, amb il·lusió, amb màgia i amb optimisme. Aquesta cavalcada es per a tu, que has somiat, que has participat i que no has perdut l'esperança d'aconseguir un final feliç. Dorm tranquil, que demà el teu somni es farà... realitat. Feliç Nit Catalunya!"

Idiomas
Catalán