El Rondo | Zinedine Zidane nou entrenador del Reial Madrid
El rondo  El Rondo - Zinedine Zidane nou entrenador del Reial Madrid

Zinedine Zidane serà el nou entrenador del Reial Madrid. El Rondo se centra en la crisi madridista, analitzant les claus d’aquest final de cicle....

Disponible hasta 28-10-2019

11/03/2019 00:54:05
El Rondo - Zinedine Zidane nou entrenador del Reial Madrid El Rondo - Zinedine Zidane nou entrenador del Reial Madrid
El Rondo - Zinedine Zidane nou entrenador del Reial Madrid 00:54:05 11/03/2019

Disponible hasta: 28-10-2019 00:00:00

Sinopsis

Zinedine Zidane serà el nou entrenador del Reial MadridEl Rondo se centra en la crisi madridista, analitzant les claus d’aquest final de cicle. El francès marcarà el futur del club que presideix Florentino Pérez.

La sorprenent eliminació del Reial Madrid a la màxima competició continental deixa via lliure a l'equip blaugrana per avançar cap a l’objectiu d’assolir aquest títol. Després de tres anys de domini blanc, l’actual campió ha quedat fora del sorteig de quarts, culminant una setmana fatídica en la qual els de Solari han perdut les opcions de guanyar qualsevol títol aquesta temporada.

La tertúlia esportiva de La 2 també s’ocupa de la resta de l’actualitat esportiva, posant especial atenció a la prèvia del xoc que enfrontarà el Barça amb l’Olympique de Lió, la primera meta flotant en el camí dels de Valverde cap a la conquista de la Champions.

El programa compta, com sempre, amb els millors tertulians: a l’Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis CarazoCristina CuberoVíctor LozanoRoberto GómezJosé Miguel Villarroya i Siro López.

Ficha técnica
Dirigido por
Marc Vila
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán