El Rondo | El futur de Zidane
El rondo  El futur de Zidane

El Barça ja té un peu a la final de la Champions, la “copa linda” que Messi va prometre a l’afició abans de començar la temporada. El 3-0 davant...

Disponible hasta 28-10-2019

06/05/2019 00:50:09
El futur de Zidane El futur de Zidane
El futur de Zidane 00:50:09 06/05/2019

Disponible hasta: 28-10-2019 00:00:00

Sinopsis

El Barça ja té un peu a la final de la Champions, la “copa linda” que Messi va prometre a l’afició abans de començar la temporada. El 3-0 davant del Liverpool fa que els de Valverde vagin a Anfield Road amb un resultat folgat, tot i que el fantasma de Roma segueix planejant entre els seguidors blaugrana, que no volen confiar-se abans del partit de tornada i segueixen posant el focus en el decebedor rendiment de Philippe Coutinho.

El Madrid, per la seva part, no desperta del malson en que s’ha convertit la temporada i fins i tot la figura de Zidane, que va tornar menys d’un any després per salvar als blancs, comença a estar a la corda fluixa.

El Rondo s’ocupa de la figura del francès, amb informacions que posen en dubte la seva continuïtat de cara a la propera temporada, i farà balanç de tot el que està succeint en l’entorn ‘merengue’: les polèmiques declaracions de Mourinho comparant-se amb Klopp i Guardiola, la delicada situació de salut de l’emblemàtic porter madridista Iker Casillas i l’incert destí de Neymar, que podria acabar recalant a la casa blanca.

El programa comptarà, com sempre, amb els millors col·laboradors: a l’Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis Carazo, Nacho Peña, José Miguel Villarroya, Sergi Mas, el ‘paparazzi’ Enric Bayón i l’exjugador d’handbol Enric Masip.

Ficha técnica
Dirigido por
Marc Vila
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán