El Rondo | La llista negra de Zidane - RTVE.es
El rondo  El Rondo - La llista negra de Zidane

El Rondo se centra en la figura del nou entrenador del Reial Madrid i també s'ocupa de la resta de l'actualitat esportiva, especialment pendent...

Disponible hasta 28-10-2019

18/03/2019 00:55:04
El Rondo - La llista negra de Zidane El Rondo - La llista negra de Zidane
El Rondo - La llista negra de Zidane 00:55:04 18/03/2019

Disponible hasta: 28-10-2019 00:00:00

Sinopsis

El Rondo se centra en la figura del nou entrenador del Reial Madrid i també s'ocupa de la resta de l'actualitat esportiva, especialment pendent del Barça després del seu pas a quarts de final de la Champions.

Zinedine Zidane ha estat el nom propi de la setmana en l'actualitat futbolística. El francès ha tornat a agafar les regnes del Reial Madrid després d'uns mesos tràgics pels merengues i ho ha fet amb plens poders. El Rondo destapa el nom dels jugadors que l'entrenador blanc ha demanat traspassar a final de temporada, en el que serà una gran revolució de la plantilla a l'espera de les noves incorporacions.

D’altra banda, el passi del Barça a quarts de final de la Champions, amb la contundent victòria davant de l'Olympique de Lió, i el seu domini a la Lliga fa que els de Valverde segueixin somniant amb el triplet, a les portes d'una aturada de seleccions que donarà aire a l'ajustat calendari dels darrers mesos.

La tertúlia esportiva de La 2 s'ocupa d'aquests temes i de la resta de l'actualitat, com sempre, amb els millors tertulians. A l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Nacho Peña, José Miguel Villarroya Sergi Mas.

Ficha técnica
Dirigido por
Marc Vila
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán