El Rondo | Josep Maria Bartomeu - RTVE.es
El rondo  Josep Maria Bartomeu

La tertúlia esportiva de TVE Catalunya compta amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu. 'El rondo' rep al màxim...

Disponible hasta 28-10-2019

15/04/2019 00:50:06
Josep Maria Bartomeu Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu 00:50:06 15/04/2019

Disponible hasta: 28-10-2019 00:00:00

Sinopsis

La tertúlia esportiva de TVE Catalunya compta amb la presència del president del FC BarcelonaJosep Maria Bartomeu. 'El rondo' rep al màxim dirigent del club blaugrana per fer balanç del curs i analitzar les perspectives de futur de l'equip.

Abans de la tornada dels quarts de final de la Champions i encarant la recta final de la temporada futbolística, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, visita el plató d' 'El rondo'. L’entrevista, conduïda per Albert Lesán i en companyia dels periodistes Xavi DíazCristina Cubero i Roberto Gómez,  s’ocupa dels principals objectius de Bartomeu a curt i mitjà termini. L’actualitat esportiva, amb l’anhelada Champions League a l’abast i les opcions de triplet més vives que mai, és protagonista a la conversa, que també tracta els fitxatges i les sortides del proper mercat estival, així com els assumptes més importants en el pla institucional.

Ficha técnica
Dirigido por
Marc Vila
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán